Line Up

Racoon


Racoon is mede-initiatiefnemer van het benefietconcert en al jaren ambassadeur van Stichting Jayden. De band heeft in 2011 het nummer ‘Don’t give up the fight’ speciaal voor de stichting geschreven. Alle opbrengsten van dit liedje gaan rechtstreeks naar Stichting Jayden.

Er is dus geen enkele twijfel dat Racoon op zondag 22 mei alles uit de kast haalt om een daverend succes te maken van het concert in thuisstad Goes.

www.racoon.nl | www.youtube.com/watch?v=X1I1FNZKaxA
Di-rect


Di-rect Begonnen met een vliegende start en met hits als ‘Just the Way I do’, ‘Inside my Head’ en 'My generation', was DI-RECT al snel niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Deze ooit begonnen tieners zijn inmiddels echte mannen geworden en rocken na 7 albums, diverse top 10 hits, talloze awards en meer dan 1500 live shows in binnen- en buitenland nog steeds als een gek.

Rowwen Hèze


Rowwen Hèze Wie kent Rowwen Hèze niet? De Limburgse dialectband vierde in 2015 zijn 30-jarig bestaan. In die periode heeft Rowwen Hèze meerdere malen op Pinkpop en andere grote festivals gestaan, heeft de band vrijwel elke muziekprijs die er bestaat gewonnen en alle theaters, feesttenten en popzalen in Nederland gezien. Overal krijgen de sympathieke Limburgers het publiek mee met hun mix van folk, Tex-Mex en polka. Op zondag 22 mei zal dat in Goes niet anders zijn. Het is namelijk onmogelijk om niet met zanger Jack Poels mee te zingen op hits als ‘Bestel mar’ of ‘Limburg (kwestie van geduld)’ en mee te deinen met het prachtige ‘Auto, vliegtuug’ of het al even mooie ‘De neus omhoeg’.

Typhoon


Typhoon In 2014 bracht Typhoon het album Lobi da Basi uit. De hiphopmuzikant werd bekroond met twee prestigieuze Edisons en het album werd het meest verkochte vinyl van dit jaar. Live fenomeen Typhoon speelt samen met zijn titanenband alle grote festivals en clubs plat en ook vandaag in Goes belooft het een explosie van muzikaal plezier te worden.

PEER


PEER Super jong zijn ze nog, de jongens van de Middelburgse indie-rockband PEER. En nu al wonnen ze diverse regionale bandcompetities en de Buma Music Academy Award 2014. In 2015 lanceerden ze hun eerste single ‘’Change Me’’ die werd opgenomen met producer Eric van Tijn en met medewerking van Lange Frans. Na vele optredens waaronder op Concert at Sea en als support voor Jett Rebel lanceerden ze eind 2015 hun tweede officiële single en videoclip ‘’Get Out!’’
Met toegankelijke indie-rock vol catchy meezingrefreinen zal PEER om 17.00 de spits afbijten met een optreden waar de energie aan alle kanten vanaf spat.Zondag 22 mei
16.00 - OPEN  
17.00 - 17.30 PEER
18.00 - 18.50 DI-RECT
19.25 - 20.15 ROWWEN HÈZE
20.50 - 21.40 TYPHOON
22.10 - 23.25 RACOON