Informatie

Bereikbaarheid

Op plattegrond: parkeerplaatsen, fietsenrekken, NS station, ingangen.

Omliggende parkeerterreinen
* Westwal/Koepoort
* Oostwal
* Molenplein
* Stadspoort (parkeergarage)|
* Westwal Centrum (parkeergarage)
* Piet Heinstraat

Fietsenrekken
Oostwal, Bleekveld, Beestenmarkt, en de Vlasmarkt.

Openbaar vervoer
Het NS station en het busstation liggen op 2 minuten lopen van het festivalterrein aan de Lijnbaan in Goes (zie plattegrond).

Huisregels van het evenement

Startschot

De “deuren” van de Grote Markt in Goes gaan voor je open vanaf 16.00 uur.

Toegangspoorten
De Grote Markt zal bereikbaar zijn via deze 3 ingangen:
1. ingang Rijfelstraat
2. ingang Opril Grote Markt
3. ingang Lombardstraat

De juiste locatie van deze ingangen is te vinden op de bijgevoegde plattegrond.

Ticketscanning
Vergeet aub je ticket niet uit te printen en mee te nemen want het is je ENIGE toegangsbewijs. Het is NIET mogelijk om ter plaatse een duplicaat van je ticket te krijgen. Er kunnen ook geen tickets ter plaatse worden aangekocht want het festival is volledig uitverkocht.

Je ticket wordt gescand bij de ingang. Je ticket kan slechts één maal gescand worden. Eenmaal binnen is het dus niet mogelijk om het terrein te verlaten om later terug te keren.

Gastenlijst
Gasten kunnen hun gastenticket verkrijgen op vertoon van hun legitimatiebewijs aan de Gastenbalie aan de Opril Grote Markt.

Parkeren
Van zaterdag 18.00 tot en met maandag 09.00 kun je gratis parkeren in het centrum van Goes m.u.v de parkeergarages.

Fietsers
Het spreekt voor zich dat de Grote Markt op zondag 22 mei afgesloten wordt voor fietsers. Vanaf 12:00 uur worden eventuele fietsen die er nog staan, afgevoerd en neergezet op de Vlasmarkt. Fietsen kunnen worden neergezet in de aanwezige fietsenrekken op de Oostwal, Bleekveld, Beestenmarkt, en de Vlasmarkt.

Ook zijn de toegangswegen voor verkeer naar de Grote Markt afgesloten. De afsluitingen zijn in de Sint Adriaanstraat, Korte Kerkstraat, Lange Kerkstraat, Papegaaistraat, Lombardstraat, Rijfelstraat en Opril Grote Markt. Vanaf 16.00 uur is de Grote Markt niet meer toegankelijk zonder toegangs- of bewonerskaart.

Toiletten
Op het terrein zijn voldoende toiletten zichtbaar aanwezig. Het gebruik van de toiletten is gratis.

Weersverwachting
Let goed op de weersvoorspellingen! Het gebruik van een paraplu is niet toegestaan ivm de zichtbaarheid en veiligheid op het terrein.

Fotografie
Het nemen van foto’s met kleine camera’s en smartphones is toegestaan. Het gebruik van professioneel opnamemateriaal echter niet.

Lockers
Er is geen garderobe en er zijn geen kluisjes of zogenaamde lockers op het veld aanwezig.

Drank
Je betaalt contant aan de twee tapwagens die zich midden op de Grote Markt bevinden. De opbrengst van deze wagens gaat eveneens rechtstreeks naar de Stichting Jayden.

Do’s and don’ts op het marktplein
Betreding van het marktplein impliceert instemming met alle preventieve en controlerende maatregelen die de organisator en/of de veiligheidsploegen nemen, met inbegrip van mogelijke aftasting en onderzoek van tassen. Niet-naleving van deze maatregelen leidt tot weigering of intrekking van het toegangsrecht. Je dient de instructies van beveiliging, organisatie, politie en brandweer direct op te volgen.

Niet welkom
Scherpe voorwerpen, wapens, glas, blik, flessen (glas & plastic), alcohol, drugs, vouwstoeltjes, grote rugzakken, gasbranders, kaarsen, zak- of andere messen, vlaggenmasten of stokken, parasols, paraplu’s, plastic of houten bakken, blokken piepschuim, drankbekers, gamellen en drinkbussen, flyers, stickers en ander promotiemateriaal, fietspompen, herstellingsmateriaal en dieren.

Wel welkom
Geleidehonden voor mensen met een visuele handicap, boterhammen, plastic en dekens om op te zitten/liggen, flesjes parfum, deodorant, en kleine rug- of andere zakken.

Geen vuurtje stoken
Het verbranden van papier of ander afval is ten strengste verboden op de Grote Markt. Je brengt er niet alleen jezelf, maar ook de andere bezoekers mee in gevaar.

Flyers en affiches
Op en rond het marktplein (dus ook op de openbare weg), is het verboden flyers, affiches of ander promotioneel materiaal te verdelen en/of op te hangen.

Verbod op crowdsurfen

Er geldt al een aantal jaren een verbod op crowdsurfen. Ook hier hanteren we dat verbod. Verwijdering van de Grote Markt in geval van het niet naleven van deze maatregel zal een logisch gevolg zijn.

Toegankelijkheid voor mensen met een LICHAMELIJKE handicap
Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers en mensen met krukken de optredens goed kunnen zien. Het verhoogd platform is zo goed als vol nu. Wil je er alsnog gebruik van maken, kan je hiervoor nog een verzoek richten aan maar kunnen we de beschikbaarheid niet meer garanderen.
Contact
Heb je nog vragen over het evenement?
Mail naar